Over ons

De Hollandgroep vindt haar oorsprong in 1973 en staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ons familiebedrijf heeft een unieke integrale methode ontwikkeld waardoor wij u van ontwerp tot oplevering kunnen begeleiden. Omdat wij een onafhankelijke organisatie zijn krijgt u bij ons altijd een eerlijk advies en de beste oplossing.

 

Wie zijn wij?

Sinds 1973 is HollandGroep uw onafhankelijke totaalleverancier van metaalbouwsystemen. Met een team van enthousiaste collega’s werken wij samen, volgens een integrale methode en bieden een breed scala aan profielen, panelen en systeemoplossingen voor de bouw van metalen daken en gevels.

Een eigen advies – en ontwerpafdeling ondersteunt opdrachtgevers en adviseert met betrekking tot detailoplossingen, keuze van profiel – of plaat type, soorten coatings, bevestigers, etc. Door meer dan 40 jaar praktijkervaring kunnen wij, als onderdeel van de HollandGroep, snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en trends.

Nieuwe kleuren, technieken en materialen zijn onmiddellijk bekend en worden snel onderzocht op mogelijke praktische toepassing. Het gaat bij een bouwwerk, behalve om het uiterlijk, vooral om de details.